EFIT 2015-02-09

0600
06:00 Gick och lade mig tidigt igår för jag tänkte vara på gymmet i god tid. Och vad händer? Jo den här lilla tösen tassade runt halva natten och fick ingen ro. Vanligtvis somnar hon i sin bädd direkt när jag går och lägger mig och ligger där tills man väcker henne. Men något var fel i natt men nu värkar hon ju sova gott iaf..
07001
07:00 Lite sen eftersom sambon fick lov att ta min bil och köra sonen till skolan eftersom hans bilnyckel var spårlöst försvunnen. Men nu är nycklarna hittade och jag kan dra iväg och köra ett styrkepass.
0700
08:00 Dags för detox. 10 dagars kur med början idag.
0800
09:00 Så då var jag anmäld till 2015 års tjurrus. Undrar om det är lika lerigt som det var 2014 för då simmande vi bokstavligt talat i lera.
1001
10:00 Hittade äntligen en fungerande penna. Den ska jag gömma för alla andra i familjen för det är dessutom min alldeles egna eftersom jag fick den från någon leverantör i julklapp, så den ska jag vara rädd om 🙂
1100
11:00 Och pennan fungerar utmärkt! Halva Att Göra listan är snart klar.
1200
12:00 Lunch! Ris och Renskav samt en skål sallad serveras vid min arbetsplats idag. Det är fördelen med att jobba hemifrån, man kan äta och jobba samtidigt 🙂
1300
13:00 jobbar vidare på min långa att göra lista. Börjar närma mig slutet 🙂
1400
14:00 Hundarna sa att dom ville gå ut i skogen och springa och jag var snabb att hänga med för jag behöver andas lite. Arthur som är whippet är nästan omöjlig att fota eftersom han hela tiden är i rörelse tillskillnad från den här lilla tösen som gärna stannar till för att få en liten bit godis
1500
15:00 Kämpar vidare vid min dator. 16:00 Ungefär samma lika fortfarande kvar vid min dator.
1700
17:00 Nä dags för middag! Men varför variera sig? Kör väl lite ris och renskav igen då!
yoga-picture-3
18:00-21:00 Yoga. Eftersom jag inte varken kan eller vill ha med någon kamera/mobil då jag kör yoga så snor jag ett foto på nätet. Och det är verkligen sant som det står skrivet. När det börjar bli jobbigt och det börjar göra ont då är det bara början och man har en lång väg att gå. Men när man väl kommer fram så är det värt mödan, tro mig!
2100
21:00 Sätter mig framför datorn och fyller på med lite protein samtidigt som jag lägger upp dagens bilder. Och det här får bli den sista för nu blir den en dusch och sedan rakt ner i bingen eftersom jag ska ut på långpromenad med hundarna i ottan. Så tack och go natt
besök gärna http://ettfotoitimmen.se/ för att se fler efit bilder :)
besök gärna http://ettfotoitimmen.se/ för att se fler efit bilder 🙂

11 reaktioner på ”EFIT 2015-02-09

    1. Tack! Kan behöva allt lycka med både tjurrus och framförallt detox! Är inte den som detoxar vanligtvis men jag fick en flaska så det är ju bara till att prova och se om jag blir någon ”bättre” människa 🙂

Kommentera