EFIT 2015-01-18

image
01:00 Den 18/1 Grannen har just gått hem till sitt efter några glas vin. Bra grannar är guld värda!
image
09:30 gäsp! Blev visst lite sent igår…. Vaknade först vid 06:00 men tänkte att jag skulle sova en liten stund till och nästa gång jag tittade på klockan var den 9:15!! Dags för frukost
image
10:30 Aztek följde bara med till skogen började då valde hon att gå hem så det fick bli en skogspromenad med bara Arthur idag. Och eftersom han bara är 6 mån så vill jag inte att han hoppar för mycket men jag tänkte att jag kunde lära honom hoppa upp på en låg sten, vilket han snällt gjorde sedan valde han att på eget inaktiv att hoppa upp på den största stenen i skogen! Tror han räknade ut det så här – liten sten lite godis Stor sten mycket godis haha för dum är han inte!
image
11:30 Jag går förbi det här stället varje dag och jag tycker alltid att det är lika vackert! Tröttnar nog aldrig på att bo vid sjön Runn.
image
12:30 Inser mig själv besegrad på gymmet. Fy jag var för trött och har för mycket träningsvärk för att det skulle bli ett bra pass idag 🙁
image
13:30 Fikar med Grannarna Finne/Granath och deras ursöta lilla Nils var med! 🙂
image
14:30 Fick lite nya Vaktelägg av Frida. Dom är ju så himla små och söta så man vill ju knappt äta upp dom 🙂
image
15:30 Sen lunch. Fick bli lite Risotto som blev kvar från gårdagens middag.
image
16:30 lång varm dusch är så trött och sliten i kroppen efter en vecka med hård träning. Mina ben gör så ont så jag fasar för att ens röra på mig och jag vet att det kommer göra ändå ondare i morgon!
17:30 Påbörjar maten.
17:30 Påbörjar maten.
image
18:30 Middag beståden av tortillabröd fyllda med spenat, lök, avokado, räkor och en röra med gräddfil, jalapeños, lime, salt och socker efter smak. Egentligen förrätten vi skulle ha ätit igår men orkade inte så det fick bli middag idag istället. (receptet hitta ni på www.malophoto.nu under Just Good Food)
19:30 Då sitter jag där jag satt när dagen började - i soffan! Slökollar lite på Hanboll
19:30 Då sitter jag där jag satt när dagen började – i soffan! Slökollar lite på Hanboll
20:30 Vattnar mina döende Orkidéer. Även fast jag följer alla riktlinjer och regler som finns så lyckas jag då aldrig hålla dom vid liv :(
20:30 Vattnar mina döende Orkidéer. Även fast jag följer alla riktlinjer och regler som finns så lyckas jag då aldrig hålla dom vid liv 🙁
21:30 Tränar lite med hundarna. Aztek är den lilla chihuahuan som är 5 år och som vi fick i augusti hon går från klarhet till klarhet och älskar att träna trix. Sedan har vi Arthur som kom till oss som 5 mån gammal den 6/12 -14. Han har massor kvar att lära sig men han börjar snappa upp ett och annat även han :)
21:30 Tränar lite med hundarna. Aztek är den lilla chihuahuan som är 5 år och som vi fick i augusti hon går från klarhet till klarhet och älskar att träna trix. Sedan har vi Arthur som kom till oss som 5 mån gammal den 6/12 -14. Han har massor kvar att lära sig men han börjar snappa upp ett och annat även han 🙂
23:30 lägger mig i sängen efter att ha kollat film. Borde lägga mig tidigare för jag vet ju hur morgontrött jag är!
23:30 lägger mig i sängen efter att ha kollat film. Tänkte jag skulle läsa ut min bok men inser att det är för sent. Jag borde lägga mig tidigare för jag vet ju hur morgontrött jag är!
besök gärna http://ettfotoitimmen.se/ för att se fler efit bilder :)
besök gärna http://ettfotoitimmen.se/ för att se fler efit bilder 🙂

17 reaktioner på ”EFIT 2015-01-18

  1. Tycker inte att din orkidé ser ett dugg döende ut! Jag vattnar mina sällan och har planterat tre stycken ihop i en glaskruka så är det alltid någon som blommar. Vad är det för fel på din?

    1. Blomma efter blomma trillar av. Jag har iof haft dom sedan oktober så det är nog rekord för min del! Jag sköljer dom i vatten varje söndag precis som min moster sagt till mig och hennes orkideer är hur fina som helst men mina vill liksom inte!

  2. Tycker inte att din orkidé ser ett dugg döende ut! Jag vattnar mina sällan och har planterat tre stycken ihop i en glaskruka så är det alltid någon som blommar. Vad är det för fel på din?

    1. Blomma efter blomma trillar av. Jag har iof haft dom sedan oktober så det är nog rekord för min del! Jag sköljer dom i vatten varje söndag precis som min moster sagt till mig och hennes orkideer är hur fina som helst men mina vill liksom inte!

  3. ClearHealthCosts has won grants from the Tow- Knight Center for Entrepreneurial Journalism at the Craig Newmark Graduate School of Journalism at the City University of New York; the International Women s Media Foundation; the John S. doxycycline

Kommentera