Ett Foto i Timmen Onsdag 19 november 2014

DSC_0336
08:00 Efter att ha tittat på lyxfällan igår så vaknade jag i en pöl av svett och var helt säker på att jag kommer få sparken för jag är sjuk och sambon kommer kasta ut mig och jag kommer sluta som ett socialfall i smutsiga myskläder och huset fullt med misskötta husdjur.. Min slutsats – Titta aldrig på Lyxfällan när man är sjuk! Så jag pallrade mig upp och lästa och skickade några viktiga mail från mobilen samtidigt som jag svalde både Alvedon och halstabletter.

 

DSC_0409
09:00 Frukost dags. Lite piggare i dag än igår så jag pallrade mig ut i köket och pressade några apelsiner, citroner, lite lime och lite ingefära. Skulle vilja vara frisk i morgon då jag ska till Sälen. Men som det ser ut nu så får jag nog vackert stanna hemma 🙁
DSC_0008
10:00 Aztek är mycket nöjd med läget just nu. Hon älskar att ligga och mysa i soffan med mig och just nu orkar jag inte göra något annat. Så fullt fokus på Azteks favorit sysselsättning – Soffmys!
DSC_0012
11:00 Dags för att jobba lite igen då. Men först lite juice och piller. Skönt att kunna ligga i soffan och jobba så nu slipper jag ångesten för nu har jag läget under kontroll 🙂
DSC_0030
12:00 Lunch! I söndags kom Oliver 9 år med ett recept åt mig som han ville att vi skulle prova nämligen Taco tårta. Så nu har jag fått äta rester av tårtan både måndag, tis och idag. Men nu är den äntligen slut!
DSC_0041
13:00 Hett starkt kaffe är precis vad jag behöver! Hittade också lite morotskaka i kylen som blev kvar i helgen, så jag offrade mig och tog den sista biten 😉
DSC_0110
14:00 Hunden och jag ligger fortfarande kvar i soffan och tittar på TV. Tänk så mycket skit det finns att fördriva en sjukdag med…
DSC_0065
17:00 Bad med levande ljus och ansiktsmask och skrubb. Kände mig riktigt ren efter nästan en timme i badet.

 

DSC_0072
19:00 Fiskgryta med saffran. Gott och värmande 🙂 Det här får bli dagens sista bild. Eftersom jag är sjuk så blev det inte mycket roligare än så här. Nu ska jag titta på Sverigequizen sedan blir det nog tack och gonatt så hoppas jag på lite roligare bilder nästa Efit 🙂

 

Gå gärna in på www.ettfotoitimmen.se för att se fler Efitbilder från idag

 

12 reaktioner på ”Ett Foto i Timmen Onsdag 19 november 2014

Kommentera